ANGEL VARUH tudi za GASILCE!

Pod prsti ustvarjalke Saše Lendero je nastal nov angelček. Tokrat prinaša blagoslov gasilcem – pogumnim, srčnim fantom in dekletom. V Angeliku smo izdelali dva velika gasilska angela –  prvega je Saša v zahvalo za predano pomoč sokrajanom v ledeni ujmi, podarila gasilcem svojega domačega kraja Brezovica pri Ljubljani, drugega pa je odnesla Postonjskim gasilcem – tam se je namreč rodila njena hčerka Aria, poleg tega pa je prav tam ledena ujma od gasilcev nekaj dni in noči zahtevala najhujše napore.

Za gasilce 60x80 a za objavo fb

 

 

Novinar Filip Kocjančič je za planet.siol.net zapisal:

Pevka Saša Lendero je bila od nekdaj naklonjena dobrim dejanjem. Ob naravni katastrofi, ki je prizadela Slovenijo, je Saša takoj pomislila tudi na vse tiste, ki pomagajo ljudem.  Saša Lendero je s svojimi angelčki preplavila Slovenijo. Lepe slike, ki jih nariše na roko, so postale pravi hit, a Saša se je odločila, da bo skupaj z ekipo oddaje O na Planet TV obiskala gasilce, prostovoljce, ki v zadnjih dneh nesebično pomagajo vsem prizadetim v naravni nesreči. “Zdi se mi pomembno, da te ljudi, ki ne zahtevajo ne denarja ne drugih sredstev, pač pa jih razveseli že majhna pozornost, nekdo nagradi. Tako sem se odločila in zanje narisala angelčka gasilcev, ki jih bo čuval,” je povedala Saša tik pred obiskom brezoviških gasilcev.

“Gasilce na Brezovici sem obiskala, ker sem tu doma, ker sem vsak dan gledala, kako pridno delajo in kako pomagajo ljudem. Mimo tega, da domačim fantom podarim angelčka, pač ne morem. Zdi se mi, da opravljajo delo, ki je zelo pomembno, zahtevno in nevarno. Gasilci žrtvujejo svoj prosti čas, čas, ki bi ga sicer lahko preživeli z družinami, in pomagajo. Vesela sem, da so angelčka, ki sem ga narisala samo zanje, tako lepo sprejeli,” je doživetje opisala Saša.

Podobna zgodba, le veliko večjih razsežnosti, pa je Sašo čakala v Postojni. Tam so bili gasilci prav tako veseli njenega obiska, pevko pa so z intervencijskim vozilom odpeljali tudi tja, kjer v Postojni še vedno poteka čiščenje ceste, ki ji grozi poplava. “Tukaj se zares vidi, kako veliko moč ima narava. Hvaležna sem gasilcem, da tako pomagajo ljudem, in ljudem, da podpirajo gasilce. Upam, da sem jim s svojimi angelčki vsaj malo polepšala dan, saj želim, da vedo, da je to za njih, zaradi njih in ne le od mene, pač pa vseh ljudi, ki so jim priskočili na pomoč,” je še povedala Saša.

photo 2

Dodaj odgovor